sifon APA cu DUH

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor Iasi, str. Toma Cozma, nr. 11, cod 700554 www.anpc.gov.ro

Prelucrare de Date cu Caracter Personal

Compania

     Apa cu Duh aduce inovaţii în consumul apei de zi cu zi adaptându-se unor valori-cheie precum progres, performanţă şi fidelitate.

     Credem în progres, suntem întotdeauna în favoarea ideilor inovatoare. Nu ne oprim niciodată în a ne gândi către inovaţii şi modalităţi noi pentru a depăşi provocările.

     Inovaţia ne ţine aliniaţi cu punctul de vedere şi modul de viaţa al oamenilor. Am găsit o soluţie inteligentă, care se armonizează cu exactitate la locul şi timpul potrivit. Prin urmare, vă oferim o apă sigură, care îşi păstrează calităţile pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de un produs premium. 

Citeste mai mult...

     Apa cu Duh este un brand care descrie siguranţa aşa cum trebuie să fie aceasta mizând pe energie şi promisiunea oferirii unui produs „cinstit”, o apă numai bună de potolit setea.

     Personalitatea brandului Apa cu Duh reflectă înţelegerea consumatorilor şi cerinţele acestora.

     Suntem încrezători că vom transforma cunoştinţele noastre de tehnologie în soluţii adaptate, în cel mai bun mod posibil şi ca soluţiile inteligente propuse de Apa cu Duh vor depăşi aşteptările. Investim în noi soluţii adaptate consmului de apă carbogazoasă.

     Energia noastră mare ne permite să ne adaptăm rapid la orice modificare şi ne motivează pentru a menţine lupta pentru cele mai bune rezultate.

 

     

       MISIUNE

 

     Ne dorim să fim recunoscuţi ca un partener de încredere puternic, stabil şi profitabil, un partener care oferă în mod eficient cel mai bun produs şi creşte în mod dinamic.

 

     Suntem adepţii eticii în tot ce întreprindem, în relaţiile cu clienţii şi factorii responsabili. Ne angajăm să avem mereu o atitudine integră în relaţiile de afaceri şi în serviciile pe care le furnizăm. Ne angajăm să vă oferim un produs pe placul dumneavoastră.

 

Citeste mai mult...